Annons
Nyheter

Dags för uppdatering

Nyheter • Publicerad 4 mars 2008

Tillbaka på Fredde efter La Manga. Hemfärden var rätt smärtfri, fast jag, Lasse och Nyström var lite sena på flygplatsen och de drog igen dörrarna. Som tur var fanns det uppmärksamma lagkamrater ombord som slog larm. När sen vi äntrat planet fattades det ändå en person och vi fick vänta. Och vi väntade. Och sen kommer en grand old lady in genom dörren med sin rollator, sakta men säkert, och frågar lite fint flygvärdinnan om vi har väntat länge. - Nejdå, det går fint. Vi har bara väntat en halvtimma, svarade hon. Och hon menade det, det var nog en viktig dam det där.

Igår vilade vi och idag har vi tränat tvenne. Fotboll på morgonen, det såg piggt ut på det konstiga gräset. Fast försvarsspel är bara att glömma, bolluslingen glider ifrån oss. Tacka vet jag en gropig Södra Ut. Nu i eftermiddag har vi kört ett styrkepass och jag bänkade som vanligt mest. Det är det det handlar om i fotboll. Bara så ni vet./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons