Annons
Nyheter

Dagen efter

Nyheter • Publicerad 3 oktober 2007

Idag var det en skön träning, satt och småmös med en kopp och slet lite i vikterna då och då. Wastå, Bagarn, nån Elmare och Fried delade min fika. Efteråt dök P.Larsson, vår massör, upp och erbjöd sig att massera mig. "Helkropp tack" svarade jag och hoppade upp på britsen. Men han tyckte jag njutit nog redan efter höger framsida lår och beordrade Carlsson av, den drummeln. Jag tror han genomskådade min fejk när hans magiska fingrar lätt masserade sig igenom mina ungdomliga snabba Typ1 fibrer, som antagligen kändes helt prima.

Jag såg i gårdagens programblad att jag gjorde min 100:e allsvenska match mot Malmö FF. Tackar, tackar arbetsgivaren för den fina uppvaktningen...Trevligt! Och jag gick visst förbi Nyberg för ett tag sen också. Det var trevligt. På riktigt.

Annons

Tyvärr förlorade bilagan idag. Tungt, första förlusten i år men på absolut fel tidpunkt, i kvarten borta mot Elfsborg. Surt att gå obesegrade igenom en serie, vinna den men ändå inte få någon fördel av det. Däremot fick tvåan i en annan serie, Elfsborg, fördelen av att spela hemma på konstgräset. De vann med 1-0. Jag har ju varit med en del där i år och det måste sägas: det har varit en mycket bra inställning från alla håll och kanter, såväl junisar som oldboys och ledare. Den maskande förlorade generationen 80-talisterna har lyst med sin frånvaro och istället har jag skådat det hårt jobbande 80-talskollektivet gnugga sönder motståndarna. Mmm, jag gillar det.

/tobbe

 

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons