Annons
Nyheter

Bra Sverige

Nyheter • Publicerad 11 juni 2008

Yttterligare en kväll framför EM, ytterligare en kväll på sjukan. Kanske kan man tro att det är lite långtråkigt men inte. Det är frukost och vila, sen lunch, några samtal med sköterskorna och läkaren som går ronden. Sen kanske ett besök och några mobilsamtal och fika. Och dessutom ett par medicineringar däremellan. Och sen börjar ju som sagt EM. Nä, tror faktiskt inte jag har tid att gå hem ännu, det går i ett här uppe och jag får nog vänta minst ett par dagar till innan jag är färdig med alla åtaganden, kanske till och med till efter helgen.

Farsan var här efter ett besök på ortopedtekniska där han provat ut ilägg till skon. Och det kan behövas, jag har alltid funderat på varför han är så rund under fötterna och vinglar som en fyllehund. Och det är alltså foten, inget annat. Fast han var inte riktigt nöjd ändå för det är så att han köpte 20 par för ett par år sedan när det var rea på rea i stan. Och han har bara använt en bråkdel. Och passar dom nu? Livet kan allt vara jävligt.

Annons

Bra match av Sverige idag och två vackra mål. Satt och funderade på vilka av de där grabbarna vi spöat. Isaksson fick ju kröka rygg i TFF -99 när Kronwall gjorde det vackra självmålet på övertid, Stoor har vi spöat på Söderstadion, Mellberg i den klassiska försäsongsmatchen -98 på Södra Ut då Mjällby hotade att skicka sina lakejer på mig, Chippen i Norge, Henke osv. Tror det var de flesta men är inte säker på om vi vann mot Zlatan då han kallade Jeansson för en gubbjävel som är så gammal att det växer mossa på huvudet på honom. Då var han 26, Jeansson alltså. Och Ljungberg.

Till slut, den här kommer morsan bli arg för. Och hua vad tråkig den är, inte alls rolig.Jag trodde aldrig dagen skulle komma då jag är för gammal för sånt här, och... nu har den det. Va bra... Till sist, särskåda den nitiska säkerhetsvakten./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons