Annons
Nyheter

Bloggkollegor

Nyheter • Publicerad 14 mars 2008

Fredagkväll och sitter med en ispåse framför mig. Inte runt knät, inte runt bäckenet och INTE runt höften. Utan runt Lukas nos, jag bussade byrackan på en halvfigur som kallar sig journalist. Varför förstår ni kanske här. Man håller ju vad man lovar... Annars var det sorgens dag då Godfatherför sista gången hållit mig under sina skyddande vingar. Sov gott, Du-som-sitter-i-jeepen-och-glor-på-träningarna-i-januari. Inte bakom ratten bara.

Idag var det åter samling på Fredde för lite fotboll, det var ju ett par dagar sen. Grabbarna där ute spelade lite formation och rappade upp fötterna inför morgondagens möte med Halmstad. Synd att man inte kan vara med där (för det blir inget med det) för det brukar fungera ganska bra mot halläningarna. Mål borta -05, mål borta -06, vinst i bägge med 1-0. Bänknöteri borta -07, torsk 2-1. Vinst hemma -07, ett assist. Det är typ de poängen man samlat ihop under åren, så nog är HBK en favorit. Så släpp för helvete in odjuret när det är dags mot HBK.

Under dagens träning hade jag så tråkigt att det inte ens är värt att kommentera. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons