Annons
Nyheter

Bikten

Nyheter • Publicerad 30 januari 2008

Skönt att ha den gjord, årets sämsta träning. Men det kommer nog fler, bara lugna. Efter träningen slank jag in i katolska kyrkan, ligger ju inte långt ifrån Fredde, hoppade in i kuren och snackade litet genom gallret: "Välsigna mig Fader, ty jag har syndat. Dessa synder har jag gjort: Jag tjafsade emot Nyström på träningen och det är olagligt, förlåt mig, men jag kunde inte hålla mig. Vi är fan lika dåliga på att ta kritik bägge två. Det stämmer nog det Kalle Björklud skrek, att jag för "helvete inte kan ta kritik" efter jag surat ihop efter en magiskt dålig träning från min sida. Och sen så stod jag och hade rökpaus när Ricardo snodde bollen och gjorde mål. Förlåt mig, men får han göra så när jag blossar? Och så svor jag i kyrkan. Förlåt" -"Inga problem grabben" fick jag till svar så jag tar nya tag!

Vilken fin krönika Kaldner skrev på kalmarff.se, om ni inte läst den så gör det. Synd bara det där att han tror sig ha nån suck i mustaschtävlingen: han har redan fått stryk en gång och får så alla dar i veckan. Därmed basta. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons