Annons
Nyheter

Båtsafari i Stockholm

Nyheter • Publicerad 29 maj 2008

Semestern går vidare, nu till vår vackra huvudstad där min käre storebror, den f.d.storkeepern i Stora Frö och Mörby, bor. Han gjorde ju en stormatch där i Mörby och dagen efter kunde man i Barran läsa om matchens lirare.... Sverker Jonsson. Efter sitt livs match! Fel namn, oflyt broder.

Stockholm ja, igår gick jag och brorsan till kvarterskrogen runt hörnet här i Hammarby Sjöstad, Göteborg. Och idag när vi tog Djurgårdsfärjan såg vi... Götheborg. Ostindiefararen alltså. Och Chelseas Abramovich lyxyacht miljardbåt Pelorus direkt därpå. Fan att allt ska handla om fotboll, även på semestern. Nä, nu ska jag ta en joggingtur i den underbara sköna, lugna Stockholmskvällen.

Förresten fick jag av min bror nyss förklarat att jag troligtvis inte är adopterad. Trädet faller inte långt från äpplet sägs det och det visade alltså farsan förra veckan. Då han skickade in en fläskpannkaka i ugnen, tog Volvon och avgasknallade in till Stagg för att jobba fyra timmar. Och detta säger han alltså inte till mig. Ha! men jag har mina bundsförvanter, och brorsan är en. När jag var där häromdagen såg jag nåt svart, illaluktande ligga där på gräsmattan, frågade farsan som viftade bort frågan, tänkte inte mer på det förutom att Lukas hulkade i sig det.  Men jag fick det förklarat för mig nu här i Stockholm. Och anledningen till att farsan inte sagt det var att "då hamnar de ju po den där bloggen" Och ja, det gjorde det ju. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons