Annons
Nyheter

2008 si och så

Nyheter • Publicerad 1 januari 2008

2008 år här och det har börjat lite blandat. Lukas överlevde Goldenjakten men jag har blivit uppläxad av morsan för min roliga länk till nyårsraketen (hon är ju trots allt min mor så jag gjorde som hon sa, tog bort den). Jag vann nattens Buzz mot FFbjurling och Min Polare Per men torskade tennisen mot Nyström. Och jag kunde inte träffa en hel planhalva i tennisen men däremot en pytte, pytteliten Nödutgång-skylt. Fast det var ju inget bra. Mitt sydländska temperament svallar ibland, tänkte att den där lilla skylten träffar jag ju inte i alla fall så det går bra att sula en smash i väggen för kung och fosterland. Givetvis träffar man då när man egentligen inte vill och skadan var skedd. Men det ska sägas att jag inte smet undan utan självklart gick jag och anmälde mig, jag tar mitt straff som en man och genom lidelse kommer jag gå stärkt ur det hela. Biktad och klar.

Jag såg att Hodgsons Fulham förlorade mor Chelsea idag. Jag har faktiskt varit och tränat med Fulham en gång. Det tar jag imorrn./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons