Annons
Nyheter

Resan börjar i Borgholm

Nyheter • Publicerad 26 augusti 2013

 

Det är inte ofta svenska mästare gästar ön. Men det är ännu mer sällan bandylag gör det. Mitt i brinnande försäsong är regerande mästarna Hammarby IF en helg i Borgholm.

Annons

– Det är roligt att komma hit och göra lite annorlunda saker, säger mittfältaren Per Einarsson.

I fredags anslöt svenska mästarna till ön. Bara för att omedelbart dras iväg för ett pass med varierade övningar på träningscentret. Ett pass de var helt ovetande om.

– Vi hade föraningar om att vi skulle göra något fysiskt idag. Vad visste vi inte men vi hade det på känn, säger mittfältaren Jesper Jonsson.

– Vi hann inte mer än att lämna våra grejer på Kapsyludden. Hette det så?, säger Per Einarsson.

Richard Teern står bakom besöket. Hans företag är en stor sponsor för bandylaget och därför har styrelseledamöter, marknadsansvariga, spelare och flickvänner bjudits ner.

– Vi ska göra en rolig sak tillsammans och jag vill ha en hela helgen-aktivitet. Hammarby ger mig jättemycket tillbaka och det är kul att kunna göra något med dem, tillsammans med mina medarbetare. Bara det är en grej – att göra kul saker utanför jobbet.

Lördagens stora final var en innebandymatch där Hammarby mötte Richard och hans medarbetare. Kvällen avslutades sedan med en middag – där Hammarby lagade och serverade maten.

Läs hela artikeln i tisdagens Ölandsbladet.

 

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons