Annons

”Vi ska ha ett möte med tjejerna”

Mörbylånga kommer att acceptera den naturliga uppflyttningen och spela i division 2 nästa år. Det är i alla fall lagledaren Anette Nilssons förhoppning.
– Många pratar om att vi har tunn trupp, men så har det alltid varit här nere i söder.
Fotboll, dam • Publicerad 9 oktober 2018
Mörbylånga GoIF säkrade seriesegern hemma mot Kristianopel den 23 september.
Mörbylånga GoIF säkrade seriesegern hemma mot Kristianopel den 23 september.Foto: Magnus Jansson

Det är över två veckor sedan Mörbylånga vann division 3 och tog klivet upp i tvåan. Spekulationerna kring om laget och spelarna ska välja att tacka ja till division 2-platsen fortsätter.

För lagledaren Anette Nilsson är det ingen fråga i nuläget.

Annons

– Vi ska ha ett möte med tjejerna nästa onsdag (17 oktober). Vi har inte pratat någonting med Smålands FF och räknar oss som ett division 2-lag, vi har spelat oss upp dit. Förhoppningen är att spela i tvåan nästa år. Det är min åsikt i alla fall.

Vad ska ni prata om på mötet?

– Sara (Erlandsson, avgående tränare) ska vara med, vi ska äta och sedan prata lite framtid. Först och främst har vi tänkt att ha en rolig inomhussäsong och spela några cuper. Så vi ska se hur många som är med på det då.

– Många pratar om att vi har tunn trupp, men så har det alltid varit här nere i söder. Det är likadant i innebandyn, så vi ska nog klara tvåan också.

Har ni börjat jakten på ny tränare än?

– Nej, det får vi också ta tag i framöver. Vi har bara landat i seriesegern nu, plus att vi dragit i gång med innebandyn, säger Anette Nilsson.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons