Annons

Tror på vinst mot GAIF i ÖM: ”Taggad”

På måndag är det dags för den första semifinalen i årets ÖM, när regerande mästarna Färjestaden tar emot Glömminge-Algutsrum på Tallhöjden. Hemmalagets Malte Johansson tror på avancemang till en ny final.
– Jag har inte så bra koll på dem, men vi kan nog slå dem.
FOTBOLL, ÖM • Publicerad 21 juli 2018
Malte Johansson tror på goda segerchanser mot Glömminge-Algutsrum i ÖM-semifinalen.
Malte Johansson tror på goda segerchanser mot Glömminge-Algutsrum i ÖM-semifinalen.

Regerande ÖM-mästarna Färjestadens GoIF ligger i mitten på division 4 efter vårsäsongen. Trots det är optimismen stor inför mötet mot division 3-sexan Glömminge-Algutsrum på måndagskvällen. I alla fall hos FGoIF:s ettrige mittfältare Malte Johansson.

– Jag tror att vi har bra chanser. Jag har inte så bra koll på dem, men det går ju bra för dem i deras serie. Men vi kan nog slå dem.

Annons

Hur är känslan inför matchen?

– Det känns väl bra tycker jag. Vi har haft lite uppehåll nu, men jag hoppas att alla har tränat på bra nu under uppehållet.

Hur är det att spela fotboll igen efter några veckors uppehåll?

– Det är roligt. Man blir taggad efter ett uppehåll när man har varit ifrån det lite. Så det ska bli kul!

Är det stor skillnad på att spela ÖM jämfört med en match i serien?

– Det är mer prestige, så det är väldigt kul. Men man måste ju göra allt man kan i alla matcher, så på så sätt är det inget speciellt.

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons