Annons

Tränaren ber spelarna om ursäkt

Förra veckan konstaterade tränare Martin Andersson i Högsrum att spelarna Martin Persson och Daniel Adolfsson lämnat laget.
– Jag vill be tusen gånger om ursäkt offentligt, det var klumpigt sagt av mig.
Fotboll • Publicerad 7 juli 2018

Andersson förklarade att Persson slutat eftersom han inte ville träna och Adolfsson för att det var dålig kamratskap.

– Det var sagt i affekt och blev en missuppfattning. Jag har pratat med båda killarna nu och bett dem om ursäkt, säger tränare Martin Andersson.

Annons

Nu vill han även gå ut offentligt och be om ursäkt.

– Det var inte illa ment och dumt av mig att hänga ut och namnge enskilda spelare. Det är jättebra killar båda två som vill klubben väldigt väl. Och jag vill även tillägga att klubben är jättefin på alla sätt och vis med ett jädra gott kompisgäng.

Det var efter matchen förra veckan mot Södråkra som han förklarade att spelarna lämnat laget. Men så behöver inte vara fallet.

– Självklart vill jag gärna att de kommer tillbaka. Men nu har vi uppehåll och sedan får vi se hur landet ligger efter det. På något vis är de säkert med men vi får se hur.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons