Annons

Talangen förlänger med FBC: ”Var inget snack om saken”

FBC Kalmarsunds forwardstalang Adam Nilsson förlänger med den nyblivna SSL-klubben. Det nya kontraktet gäller två plus två år.
– Det är såklart jättekul att få fortsätta spela med sin moderklubb och att få testa på att spela i SSL ska bli otroligt roligt.
INNEBANDY, SSL • Publicerad 11 juli 2018
Adam Nilsson förlänger 2+2 år med FBC.

Den gångna säsongen innebar ett genombrott för 19–årige Adam Nilsson, som gjorde tio mål och sju assist i serien för FBC. Nu förlänger han avtalet med klubben i två plus två år.

– Det är såklart jättekul att få fortsätta spela med sin moderklubb och att få testa på att spela i SSL ska bli otroligt roligt.

Annons

Har någon annan klubb varit aktuell?

– Jag har haft lite småsnack, men jag visste redan att jag ville spela kvar i Kalmarsund, så det var inget snack om saken.

Nu är målet för Adam att etablera sig i laget ännu mer än tidigare och bli en mer avgörande spelare.

– Ja, jag vill producera mer och hjälpa laget att hålla sig kvar, för det är lagets mål nu.

Vad tror du om era chanser inför säsongen?

– Jag tror att vi har väldigt goda chanser. Vi har ju värvat några nya som har spelat i SSL innan och så har vi några duktiga pjäser som Kim och Simpa Nilsson som har lite rutin, så det känns bra inför kommande säsong.

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons