Annons

Sverige–England – så här går det enligt öländska profilerna

Nytt VM–drama. På lördag är det kvartsfinal mellan Sverige och England. Såhär slutar matchen enligt ett nytt gäng öländska idrottsprofiler!
Fotboll, VM • Publicerad 6 juli 2018
Daniel Mobaeck
Daniel MobaeckFoto: Leif R Jansson / TT

Daniel Mobaeck, IF Elsborg, Mörbylånga GoIF (och landslaget)

– 2-1 till Sverige. Berg, Granqvist (straff) och Kane reducerar i 87.e minuten.

Therese Trofast.
Therese Trofast.
Annons

Therese Trofast, Mörbylånga GoIF

– Jag tror på att Sverige  vinner med 2-1. Berg har skjutit in sig nu lagom till kvartsfinalen och nu när de gäller sätter han båda målen och Harry Kane gör ett för England. 1-1 efter 90 minuter och under förlängningen sätter Berg sitt andra för dagen!

Bengt ”Domarbengan” Andersson.
Bengt ”Domarbengan” Andersson.

Bengt ”Domarbengan” Andersson, klubblös

– Sverige går till semifinal, matchen slutar 2-1. Berg och Toivonen gör målen.

Ida Nilsson.
Ida Nilsson.

Ida Nilsson, Högby IF

– Det går ju bra hittills och England slår dem dom med 2–1 säger jag. Jag har tyvärr inte kollat på en match hittills eftersom jag varit borta hela tiden. I Chamonix var vi verkligen på gång för en svensk eftermiddag med fotboll och sill, men kunde inte få tillgång till någon kanal.

Johan Göransson.
Johan Göransson.

Johan Göransson, Färjestadens GoIF

– Sverige är inne i vinnarcirkeln och kommer naturligtvis fortsätta vinna. De slår ut England på straffar efter 1-1 fulltid (Granen och Lingard målskyttar). Robin Olsen matchhjälte då han räddar två straffar.

Linda Gustafsson.
Linda Gustafsson.

Linda Gustafsson, RM IF

– Robin Olsen visar fortsatt fin form och spikar igen trots avsaknaden av Lustig i försvaret och resultatet blir 0–0. Sverige får straff i förlängningen som ”Granen” sätter, matchminut 101.

Christian Berg.
Christian Berg.
Annons

Christian Berg, Böda/Högby

– Tror det blir 1-1 på ordinarie tid. Tyvärr vinner England med 2-1 på förlängningen. Ola Toivonen gör 1-0, Harry Kane gör 1-1. Sedan gör Lindgard 2-1 i förlängningen.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons