Annons

Så går det i veckans matcher

Tre öländska lag spelar match under torsdag och fredag.
ÖB-sporten går igenom förutsättningarna.
Fotboll • Publicerad 6 augusti 2020
RM och Böda/Högby spelar sina första matcher i augusti.Foto: Gustav Schön

Division 5, herr

Fredag: BT20 (7) - Böda/Högby (8)

Annons

Kommentar: Sammanslagningen Blomstermåla/Timmernabben inledde med en poäng på två matcher i juni. För Böda/Högby innebär fredagens match seriepremiär. Var står man? Såklart svårt att svara på, men har nordölänningarna något sånär ordinarie lag så känns chanserna till tre poäng goda. 1-2.

Fredag: RM IF (3) - Kalmar AIK (4)

Kommentar: RM står på sex poäng efter de två matcherna i juni. Nu väntar nog tuffaste testet hittills. Kalmar AIK var topptippat av många inför säsongen och har gått hyfsat starkt i sina två första matcher. Lär bli en jämn batalj. 2-2?

Division 6, herr

Torsdag: Högsrums FF-Tvärskogs IF

Kommentar: HFF, som hade en hel del spelare borta i helgen, förlorade med 4-1 mot RM i en träningsmatch i lördags. Tvärskog trillade ur femman i fjol och bör absolut kunna vara med i toppen av sexan i år. Hemmalaget måste prestera på topp för att få med sig poäng här. 1-1.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons