Annons

"Rädd för mental kollaps och att de inte vill se en fotboll igen”

0–8 mot Söderåkra. 1–37 i målskillnad på fyra matcher. Blytungt just nu för Högsrum.
– Vi är inte knäckta utan har rätt skoj ändå faktiskt. Det är goa killar som är förbannade och deppiga ett par minuter efter matcher, sedan skämtar vi igen, säger tränare Martin Andersson.
Fotboll, div. 6 • Publicerad 27 juni 2018

Det blev inget trendbrott mot Söderåkra.

– Jag trodde på mycket bättre siffror, rentav chans till poäng. Det ska inte rinna iväg såhär.

Annons

0–4 redan efter en halvtimme. Det skulle bli det dubbla innan matchen var slut.

– Men vi gör en mycket bättre andra halvlek där vi vågar slå passningar och försöker hitta ett eget spel. Det ska man vara ärlig och säga att det inte förekommer så mycket i den här divisionen, det är väl Mörbylånga och Ljungbyholm som har tanke bakom vad de gör på plan.

Högsrum står kvar på noll pinnar efter nio matcher matcher och laget snittar nästan tio insläppta per matcher senast fyra matcherna.

– Jag har varit rädd för mental kollaps och att de inte vill se en fotboll igen, säger Martin Andersson.

– Men vi är inte knäckta utan har rätt skoj ändå faktiskt. Det är goa killar som är förbannade och deppiga ett par minuter efter matcher, sedan skämtar vi igen.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons