Annons

Klart: Då släpps biljetterna till invigningsmatcherna i Kifab Arena

FBC Kalmarsunds invigningsmatcher i Kifab Arena närmar sig mer och mer. Den 15 december är det preliminärt dags för biljettsläpp, meddelar klubben på sin hemsida.
Innebandy • Publicerad 27 november 2019
Kifab Arenas innebandyhall har plats för sammanlagt 1 500 åskådare.
Kifab Arenas innebandyhall har plats för sammanlagt 1 500 åskådare.Foto: Magnus Jansson

FBC-damerna spelade sin sista match i Kalmar sportcenter i lördags och till helgen är det också dags för herrarna att säga adjö genom derbydrabbningen mot Växjö.

Samtidigt förbereder klubben sig inför flytten till sitt nya hem, Kifab Arena. Den 13 december ska säsongskortsinnehavare få välja sina platser. Två dygn senare räknar Kalmarsund med att släppa biljetterna till dammatchen mot Hovslätt den 21 december och herrmatchen mot Visby den 28 december.

Annons

FBC meddelar också att klubbens sponsorer står för inträdet till damernas invigningsmatch, vilket innebär fri entré. Kifab Arena rymmer 1 500 åskådare i innebandyhallen och klubben hoppas på fullt hus i premiärerna.

– Arenan kommer ge oss helt nya möjligheter att utveckla vår verksamhet, sa Per Viberg i en längre intervju med ÖB-sporten för ett par veckor sedan.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons