Annons

Inlagd på sjukhus efter proffsdebuten

Det blev en tung proffsmatchdebut för Daniel Bergström vid lördagskvällens MMA-gala i Halmstad. Kampsportaren förlorade på teknisk knockout redan i första ronden.
MMA • Publicerad 29 juli 2019
På måndagen var Daniel Bergström inlagd på sjukhus i Halmstad efter att ha åkt på en blödning i njuren i samband med helgens MMA-match.
På måndagen var Daniel Bergström inlagd på sjukhus i Halmstad efter att ha åkt på en blödning i njuren i samband med helgens MMA-match.Foto: Magnus Jansson

Algutsrumsonen Daniel Bergström mötte Christoffer Hillsjö från Göteborg i sitt livs första proffsmatch inom MMA-sporten. Det skulle visa sig bli tufft, tufft motstånd.

Hillsjö fick tidigt in en träff mot huvudet som knockade Bergström. Apex Kalmar-fightern lyckades dock repa sig och ställa sig upp, men domaren tilldömde sedan segern till Christoffer Hillsjö på teknisk knockout.

Annons

En olycka kommer sällan ensam. Daniel Bergström åkte också på en blödning i njuren och på måndagen var 29-åringen inlagd på sjukhus i Halmstad.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons