Annons

Hundratals Bajenfans väntas invadera Öland

Allsvenskt möte mellan Kalmar FF-Hammarby på söndag.
Då väntas hundratals Bajensupportrar ladda upp på Öland i helgen.
Fotboll • Publicerad 31 juli 2019
Hammarby Fotboll är med och arrangerar en stor supporterfest i anslutning till Halltorps gästgiveri i helgen.
Hammarby Fotboll är med och arrangerar en stor supporterfest i anslutning till Halltorps gästgiveri i helgen.Foto: Carin Svensson

Det är Hammarby Fotboll, tillsammans med supporterföreningen Bajen Fans, som gjort en storsatsning inför helgens match och sedan ett tag tillbaka lanserat det man kallar för ”sommarens största och roligaste bortaresa”.

Förutom själva matchen på Guldfågeln Arena på söndag så är Halltorp helgens huvudpunkt.

Annons

Där ska en stor ”Bajenfest” hållas under lördagen i anslutning till gästgiveriet. Arrangemanget har flera lokala samarbetspartners. Dagen och kvällen kommer bland annat att innehålla livemusik, försäljning av mat och dryck, samt andra aktiviteter.

– Vi genomför detta av flera olika anledningar, men främst för att stärka den totala sammanhållningen mellan klubben och våra supportrar, säger Joakim Ståhl på Hammarby Fotbolls marknadsavdelning i ett pressmeddelande.

Inför helgens allsvenska omgång är Hammarby fyra i en något haltande tabelltopp. Kalmar FF placerar sig i sin tur på negativ kvalplats.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons