Annons

Golftävling gav femsiffrigt belopp till Barncancerfonden

Ekerumsveckan innefattade för tredje året en tävling till förmån för Barncancerfonden. 128 deltagare innebar 12 500 kronor i bidrag.
Golf • Publicerad 3 juli 2019
Ekerum, golf.
Ekerum, golf.
Resultat

Ekerumsveckan

Barncancerfonden. 2-mannaschramble. Martin Eklund, Eric Petersson. 59 slag

Singeltävling: Damer – Eva Jr Andersson 69 slag. Herr A-klass – Mattias Dunberg 71 slag. Herr B-klass – Daniel Widell 71 slag.

Irish greensoom: Partävling – Helen och Marcus Wahlgren 62 slag.

Bästboll: Partävling. Tomas Gustavsson och Mikael Karlsson 66 slag.

Ekerummästare A-klass: Emil Mårtensson 73 slag

Ekerummästare B-klass: Henry Wikström 70 slag.

Ekerummästare C klass: Svante Glaser 67 slag.

Ekerummästare D-klass: Helmer Tretten 40 poäng.

Veckan efter midsommar varje år genomförs Ekerumsveckan i Ekerum GK:s regi med fem olika golftävlingar. I år kom totalt 483 till start totalt.

Första tävlingen var en tävling för barncancerfonden där startavgifterna samt priser går oavkortat till Barncancerfonden. Det är tredje året som denna tävling arrangeras och den blev även i år fulltecknad med 128 deltagare. Tävlingen inbringade totalt 12 500 kronor.

Annons

Veckan avslutades med den stora prestigetävlingen – ett Ekerummästerskap för medlemmar där man korar en klubbmästare i dam respektive herrklass samt Ekerummästare i fyra olika handicapklasser.

Över 100 deltagare kom till start och klubbmästare på damsidan blev Jane Bergkvist på 89 slag och på Herrsidan Emil Mårtensson på 75 slag.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons