Annons

FBC-tränaren nöjd med truppen: ”De är handplockade”

Nu flyttar de in i hallen igen. Kallenberg ser ljust på den nya FBC-truppen och ser fram emot att bygga ihop laget inför säsongen.
INNEBANDY, SSL • Publicerad 23 juli 2018
Adam Kallenberg.
Adam Kallenberg.

Snart är det dags för herrarna i FBC Kalmarsund att byta ut den nuvarande utomhusträningen och flytta in i sporthallen igen.

– Vi har hållit igång hela sommaren, men på måndag går vi in och kör med klubba och boll igen, säger Adam Kallenberg.

Annons

Kallenberg ser mycket positivt på den kommande säsongen och är väldigt nöjd med den truppen han har satt ihop.

– Det ser jättebra ut, alla som ska förlängas är det i alla fall överenskommet med. Nu väntar vi på nyförvärven som kommer på måndag.

Kevin Haglund, Kevin Björkström, Filip Stjernberg och Kalle Bending är fyra nya namn som dyker upp i Kalmarsunds nya trupp. De kommer tidigare från bland annat Visby och AIK.

Nu är laget komplett och de små skador som härjat tidigare ska vara lösta. Marcus Johansson hade under försäsongen haft lite problem med benhinnorna, vilket nu ska vara bättre. Även Kims knäoperation ska inte hindra honom.

– Han kommer att vara fit for fight när det drar igång.

Emelie NordquistSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons