Annons

CoBÖDAbana flyttar på sig för Sveriges kvartsfinal

Finalen i Cobödabana var tänkt att spelas 16:30 på lördag. Mitt i Sveriges kvartsfinal mot England i fotbolls–VM.
– Vi tänkte att FIFA skulle backa och visa hänsyn men vi fick rätta oss efter dem till slut, skrattar Patrick "Putte" Blomström som är turneringsansvarig.
Fotboll, Cobödabana • Publicerad 4 juli 2018
Klassiska beachfotbollsturneringen CoBÖDAbana har lirats sedan 1997.
Klassiska beachfotbollsturneringen CoBÖDAbana har lirats sedan 1997.

Böda/Högby, SSG, RM och resten av gängen kan dra en lättnadens suck. Det finns inte längre någon risk att missa svenska VM–dramat.

– Vi har haft koll på det sedan innan men väntade med att lägga om schemat ifall Sverige inte skulle gå till kvartsfinal.

Annons

Om det är någon som lyckats missa det: Sverige gick till kvartsfinal igår och får möta England på lördag eftermiddag. Därför spelas finalerna nu klockan 14:55 istället för 16:30.

– Vi löser det genom att börja halv nio på morgonen istället för tio. Det ska inte vara några problem för lagen, det är många lag som åker långt från Stockholm och bilar då dagen innan eller på natten, säger Patrick "Putte" Blomström som är turneringsansvarig.

– Vi tänkte att FIFA skulle backa och visa hänsyn men vi fick rätta oss efter dem till slut, haha.

Vilka som är favoriter till att ta hem just den där finalen? Ja, på den punkten är Patrick "Putte" Blomström säker på sin sak:

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons