Annons

20-åringen sänkte GAIF igen: ”Overkligt så vass han är”

I våras sänkte Emil Johnsson GAIF med två baljor.
Under lördagen var han stekhet mot ölänningarna och såg till att fastlänningarna nollade GAIF över två inbördes matcher.
– Det är overkligt så vass han är, säger GAIF:s Tim Börjesson.
Fotboll, div. 5 herr • Publicerad 6 augusti 2022 • Uppdaterad 8 augusti 2022
Johan Ljungström fick den eminenta uppgiften att ta hand om Emil Johnsson. Tur, tyckte Tim Börjesson som själv inte hade velat ställas mot den kvicke anfallaren.
Johan Ljungström fick den eminenta uppgiften att ta hand om Emil Johnsson. Tur, tyckte Tim Börjesson som själv inte hade velat ställas mot den kvicke anfallaren.
Fotboll, div. 5 herr

GAIF-Torsås/Norra Tång 2-4 (1-2)

Målen: Joakim Andersson, Anton Petersson.

I fjol blev det 1-1 när Torsås/Norra Tång var på besök på Glömmingelunden och Emil Johnsson målade. I år har det unga laget nu lyckats nolla GAIF över två matcher. Men denna gången var det GAIF som inledde bäst.

Tidigt i matchen tog man ledningen genom Joakim Andersson.

Annons

– Då kändes vi stabila, första kvarten. Men sedan trycker de ner oss och vi hittar inte rätt i varken press eller markering.

Trots att gästerna lyckades vända på steken en bit in den första halvleken kom en kvittering för GAIF när Anton Petersson nickade in 2-2. Men TNT var det bästa laget för dagen.

– De känns vassa. Sedan gör de ju två mål när jag går bort mig och ett mål när ”Ljungan” (Johan Ljungström) gör det. Okej om de hade gjort mål på sina chanser men vi behöver ju inte bjuda dem på något. Men de vann välförtjänt.

Det blev dessutom lite smågrinigt i matchen.

– De gnäller lite och vi gnäller ju alltid. Det brukar ju passa oss men så var det inte idag.

”"De gnäller lite och vi gnäller ju alltid. Det brukar ju passa oss men så var det inte idag.””
Tim Börjesson.

Börjesson var imponerad av motståndet. Framför allt 20-årige forwarden Emil Johnsson som ligger tvåa i skytteligan.

– Vi var dåliga, men de var bra. De har mycket boll och så har de ju han Emil Johnsson. Det är ju overkligt så vass han är.

I sitt eget lag lyfter han fram Charlie Nilsson som tar ett hårt jobb för sitt lag som annars kanske inte var lika vältränade som motståndet så här efter sommaren. Även keepern Jonas ”TV” Petersson får extra beröm.

Mattis AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons