Annons
Nyheter

”Katta” nationell hopptvåa

Nyheter • Publicerad 12 oktober 2007

RIDSPORT

Öland RF:s Katarina Torstensson, öns bästa hoppryttarinna, fortsätter att skörda framgångar. Den gångna helgen blev ”Katta” tvåa och fyra, två gånger om, i nationella hopptävlingar i Jönköping.

Annons

I 1,25-klassen, en tidshoppning där nedslag omräknas i sekunder, hoppade Katarina felfritt med både Zambezi och Piccacho. Klassen hade lockat 78 starter och i denna konkurrens blev ”Katta” tvåa med Zambezi och fyra med Piccacho. I den 71 starter stora 1,35-klassen var det ombytta roller. Piccacho blev den här gången tvåa och Zambezi fyra.

Förra fredagen red Torstensson felfria unghästklasser med Chili och High Caper Gudesjö, som båda närmast ska gå Breeder’s Trophy-final på Flyinge nästa vecka. Närmast väntar tävlingar i Olofström för Katarina Torstenssons del.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons