Annons
Nyheter

Ölandsspelen en framgång

Nyheter • Publicerad 4 november 2013

Under helgen anordnade BK Fåken för andra året Ölandsspelen i badminton. Och trots väldigt många deltagare och långa dagar blev arrangemanget oerhört lyckat.

- Det blev lite tajt tidsmässigt, men annars tycker jag att det gått över förväntan! säger Mikael Tornemo, arrangör.

Annons

Det var två välfyllda sporthallar i Färjestaden när Ölandsspelen skulle avgöras för andra gången. I den gamla hallen höll ungdomarna till och i Färjehallen spelade seniorerna från tidig morgon till sen kväll.

– Vi fick en vattenläcka i ena hallen som försenade arrangemanget så det blev lite tajt tidsmässigt, men annars tycker jag att det gått över förväntan! berättar Mikael Tornemo.

Att det blev tajt med tiden var inte så konstigt med tanke på att det var nästan 200 deltagare i totalt 30 olika klasser med spelare från såväl Öland som Stockholm och Göteborg. Något som tyder på att arrangörerna gjort någonting rätt.

AXEL SVENSSON

Läs hela artikeln i tisdagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons