Annons
Nyheter

Arrangörerna av X99 prisas

Nyheter • Publicerad 6 februari 2007

SEGLINGSK Kaparen och Borgholms Båtklubb har blivit tilldelade priset ”Årets arrangör 2006” för X99 VM som arrangerades i Borgholm.– Vi hade ett väldigt bra arrangemang, säger segel- och tävlingsledaren Patrik Schander.

X99 VM 2006 arrangerades av SKK (Segelklubben Kaparen, Kalmar) och BBK (Borgholms Båtklubb) och arrangemanget tilldelas nu priset ”Årets arrangör 2006” av Svenska seglarförbundet. Men det priset hade man inte fått om det inte vore för de många bra funktionärer som hjälpte till.

Annons

– Vi var 100 personer under 14 dagar som hjälpte till att göra det möjligt, berättar segel- och tävlingsledaren Patrik Schander.

SM I KALMAR PÅ TUR

För att ett bra arrangemang ska fungera och vara snäpet bättre än de andra krävs det många saker.

– Det ska vara trevligt och gemytligt, och alla ska känna att de är välkommna, säger Patrik.

Årets arrangör och andra priser delas ut den 21 april av Svenska seglarförbundet i Båstad. Nästa mål för segelklubben Kaparen blir att arrangera 2 SM i Kalmar, H-båt och A22.

– A22 ser lite ut som en stor möbel, avslutar en glad Patrik Schander.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons