Annons

Vattenläckan är lagad och vattnet är tillbaka

Klockan 12.30 kommer Borgholm Energi att stänga av vattenleveransen till Övra och Nedra Vannborga samt Lundegård på grund av en vattenläcka.
VANNBORGA • Publicerad 13 juli 2018

Tidigt på fredagsmorgonen lokaliserade Borgholm Energi en vattenläcka i Lundegård och började genast med lagningsarbetet.

Senare stod det klart att de från 12.30 blir tvungna att stänga av vattenleveransen till Övra och Nedra Vannborga samt fastigheter norr om Lundegård.

Annons

– Vi planerar för att minimera störningen i leveransen. Undvik att ta vatten under tiden vi reparerar ledningen. Efter utfört arbete kan det förekomma missfärgat vatten, spola tills dessa försvinner och undvik att tvätta vittvätt under tiden, skriver Borgholm Energi i ett pressmeddelande.

Strax efter klockan 16.00 meddelade bolaget att vattenläckan var lagad och vattenleveransen återställd. Det kan förekomma missfärgat vatten efter arbetet men spola tills det försvinner.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons