Annons

Tvingas ställa in visningen av Sveriges match på torget

Festivalbolaget bakom Öland Mat- och Musikfestival och samarbetspartners tvingas ställa in dagens visning av VM-semifinalen mellan Sverige och Nederländerna på torget i Borgholm.
BORGHOLM • Publicerad 3 juli 2019
VM-semifinalen mellan Sverige och Nederländerna skulle ha visats på torget på storbildsskärm men det blir inställt på grund av vädret.
VM-semifinalen mellan Sverige och Nederländerna skulle ha visats på torget på storbildsskärm men det blir inställt på grund av vädret.Foto: ARKIV

– Det är jättetråkigt. Allt är betalt och ordnat men det är vädret som ställer till det. Väderprognosen säger att det ska regna och blåsa ännu mer och då finns det en risk att storbildsskärmen blåser omkull. Det vill vi inte riskera, säger Pelle Aldestam.

Istället kommer finalen att sändas på söndag oavsett om Sverige når dit eller inte. Det finns också möjlighet att en eventuell bronsmatch visas.

– Vi vill bjuda på en ordentlig fotbollsfest!

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons