Annons

Två öländska bilder tävlar om prestigefullt pris – Rösta här

Två bilder från Öland är med i tävlingen ”Årets Trailbild 2022”.
Öland • Publicerad 6 januari 2023

Organisationen Trailrunning Sweden skriver om sporten, anordnar tävlingar och resor. De arrangerar också tävlingen ”Årets Trailbild 2022” där löpare har fått skicka in sina egna bilder och därefter har 12 finalister utsetts. Två av dem är från Öland, Jonas Anderssons bild visar ett gäng löpare på allvaret och Mikael Harmander Sallekes bild visar Störlinge bodar i vinterskrud och är tagen under löparevenemanget ”Mellan avrättningsplatser på Öland”.

Tävlingen avslutas på söndag den 8 januari. Klicka här för att komma till den.

Mikael Harmander Sallekes bild är tagen på östra Öland nere vid Störlinge bodar. De springer fjärde etappen av löparevenemanget ”Mellan avrättningsplatser på Öland”.
Mikael Harmander Sallekes bild är tagen på östra Öland nere vid Störlinge bodar. De springer fjärde etappen av löparevenemanget ”Mellan avrättningsplatser på Öland”.Foto: Privat
Jonas Anderssons bild från solen och vindarnas ö som är med i bildtävlingen.
Jonas Anderssons bild från solen och vindarnas ö som är med i bildtävlingen.Foto: Privat

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons