Annons

Trafikolycka mellan Löttorp och Böda

En trafikolycka mellan Löttorp och Böda, i höjd med Skäftekärr inträffade på onsdagsförmiddagen. En motorcykel och personbil har kolliderat. En person är allvarligt skadad och flyttad till Linköping.
Skäftekärr • Publicerad 21 juli 2021 • Uppdaterad 22 juli 2021
Olycka vid Skäftekärr
Olycka vid SkäftekärrFoto: Michael Ståhl

Strax efter halv tio på onsdagsförmiddagen inkom ett larm om en trafikolycka mellan Löttorp och Böda, i höjd med Skäftekärr. Enligt initiala uppgifter från SOS Alarm rörde det sig om en person som blivit påkörd. Uppgifter kom senare från polisen att det är en motorcykel som kört in i sidan på en personbil. Motorcykeln har bärgats från platsen och vägen har öppnats.

Motorcyklisten har förts till sjukhus med ambulans. Den skadade är en man i 65-årsåldern, hemmahörande i Linköping kommun, och är allvarligt skadad uppger Region Kalmar län. Mannen har förflyttats till Linköping för vidare vård.

Annons

Region Östergötland uppger på onsdagskvällen att mannens tillstånd är allvarligt och att han är inlagd på intensivvårdsavdelning. Det planeras för operation.

Enligt Polisen region syd var det inledande utredningsarbetet ännu ej färdigt på eftermiddagen och eventuella misstankar om brott är ännu ej kända.

Mikael JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons