Annons

Trafikolycka med flera fordon – stor påverkan på trafiken

En personbil och moped kolliderade under måndagen och en man i 50-årsåldern är allvarligt skadad och vårdas på intensivvårdsavdelningen på sjukhuset.
Öj • Publicerad 17 juli 2023 • Uppdaterad 18 juli 2023
genrebild.
genrebild.Foto: Michael Ståhl

Vid omkring klockan 12.50 på måndagen kom ett larm om att det har inträffat en trafikolycka i Öj. En moped och en personbil har kolliderat. Ambulans och polis har tillkallats till platsen. En person har förts med ambulans till sjukhus, i nuläget är skadeläget okänt.

– Vägen är avstängd under räddningsarbetet och de bedöms vara kvar mellan 15 och 20 minuter till, säger Johan Hallin, på Trygghets- och larmcentralen.

Annons

Enligt Trafikverket påverkar det trafiken mellan Öjkroken och Bredsättra.

Under eftermiddagen meddelade Region Kalmar län att en man i 50-årsåldern, som inte är bosatt i länet, har blivit allvarligt skadad i olyckan och vårdas nu på intensivavdelning på sjukhuset.

Barometern skriver att en anmälan om vållande till kroppsskada samt ej iakttagit väjningsplikt har upprättats.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons