Annons

Tack!

Den här veckan har jag skrivit min sista ”Ett Ögonblick Öland”. Sedan 2012 har jag skrivit en text om livet, medmänsklighet, relationer och korta reflektioner om vardag och helg.
Publicerad 30 december 2023

Allt har sin tid – det är sant på alla sätt. Förändringar är inte alltid lätta och positiva, men ofta kan vi hitta nya saker att fokusera på. Nya saker som kan kännas meningsfulla och värdefulla, för oss själva och andra.

Jag vill säga tack till alla er som har läst mina texter genom åren. Alla ni som har hört av er på olika sätt. Alla ni som har läst och fortsatt att läsa därför att mina tankar har berört er på olika sätt. Tack också för alla fina bilder som jag har fått från er.

Annons

Jag kommer att sakna er, men kanske ses vi igen till våren när andra delen av bokserien ”Ögonblick – en bild, en tanke” blir klar.

Ett varmt tack för det förtroende som jag har fått från er. Nu vill jag önska oss alla ett Gott Nytt År, med förhoppningen att vi kan se framåt och säga till varandra: Allt har sin tid.

Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons