Annons

Succékrögarna ska utveckla Hotell Borgholms nya satsningar

Charlotte och Daniel Norring har framgångsrikt drivit Norrings Crêperie under sex år och beslutade förra året att sälja. Nu är det klart att de istället återvänder till Hotell Borgholm. Där kommer de utveckla två nya satsningar.
Borgholm • Publicerad 20 februari 2023 • Uppdaterad 5 april 2023
Daniel Norring, Christofer Johansson, Charlotte Norring, Hotell Borgholm
Daniel Norring, Christofer Johansson, Charlotte Norring, Hotell BorgholmFoto: Pressbild

Hotell Borgholm meddelar via ett pressmeddelande att de har rekryterat Charlotte och Daniel Norring och tillsammans kommer de utveckla hotellets Boulangerie by Hotell Borgholm, som öppnar innan påsk.

Boulangerie är ett franskt begrepp på ett bageri som inte enbart utgår från bröd utan även erbjuder konditoriprodukter, färdigrätter som sallader, smörgåsar, frukostvaror, delikatesser såväl som lättare luncher att ta med på utflykten.

Annons

– Den här utvecklingen ligger helt i linje med vår ambition att bli Sveriges bästa gastronomiska hotell. Vi vill också bredda vår produkt och utbud så satsningen öppnar upp många dörrar och synergieffekter för verksamheten. Nu har vi rekryterat in två mycket omtyckta lokala profiler i Charlotte och Daniel som de senaste åren drivit Norrings Crêperie, och med deras långa erfarenhet och gedigna kunskap nu återvänder till hotellet vilket är fantastiskt roligt, säger Christofer Johansson, vd för Hotell Borgholm.

Med dessa nyrekryteringar gör hotellet samtidigt en utökad satsning på bistron inne på hotellet. Här är ambitionen att i ett avslappnat format erbjuda lokalbor såväl som hotellgäster ett komplement till verksamhetens prisbelönade matsal.

Menyn utökas och blir mer föränderlig från vecka till vecka med den tydliga ambitionen att hit vill man återkomma varje dag. Här planeras också en mindre ombyggnad i trädgården för skydd mot regn och med värmare för en längre säsong. I planen ligger också en nystart av lunchservering i bistron.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons