Annons

”Pissad på” av FBC - nu klar för Craftstaden

Målvakten Edin Omanovic tar klivet tillbaka till moderklubben.
”Flera månader av psykisk påfrestning”, konstaterar han på Twitter.
Innebandy • Publicerad 27 augusti 2020
Edin Omanovic var andramålvakt bakom Kalle Bending-Sörling ifjol.
Edin Omanovic var andramålvakt bakom Kalle Bending-Sörling ifjol.Foto: Magnus Jansson

När Thomas Crona värvades in som målvakt i mitten på maj så offrades Edin Omanovic på truppbyggets schackbräde. Trots ett år kvar på kontraktet fick han lämna FBC Kalmarsund.

– Ska jag vara ärlig så har jag blivit pissad på, jag har inte ens fått en riktig förklaring. Jag har mått skitdåligt men måste säga att jag har fått ett stort stöd från spelartruppen, det har känts bra, sa han då till Barometern.

Annons

Ölandsbladet skrev då att han trots allt kunde vara aktuell för fortsättning i FBC ungdom men så blir alltså icke fallet. Det skulle dröja drygt tre månader innan han hittade en ny klubb och det blev tillbaka till Oskarshamn och Craftstaden.

”Till slut går flera månader av psykisk påfrestning och en allmänt jobbig tid mot sitt slut. Tack min älskade moderklubb”, skriver han på Twitter.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons