Annons

På Böda Sand är det alltid något på gång

– Vi har pysslat med mycket spännande inför årets säsong, säger Victor Jerner, Böda Sand Beach Resort.
Böda • Publicerad 8 juli 2023
Böda Sand är semesterparadiset för hela familjen.
Böda Sand är semesterparadiset för hela familjen.Foto: Pressbild

Träningsveckan pågår veckan efter midsommar och beskrivs av många som ”bästa veckan på året”. Här finns en uppsjö av träningspass att välja mellan och dessa leds av instruktörer som Tobias Karlsson, Coastal Yoga, Vidalenta trail, Böda Sand GK, Stillmans, Rebecca Krantz och cykelteamet. Välj mellan yoga, dans, bootcamp, cykling och golf.

– Jag älskar Böda Sand och träningsveckan. Alla verkar älska passen och energin som skapas är helt fantastisk! Jag utlovar mycket dans och många skratt, säger instruktör Tobias Carlsson som varit med under flera års tid.

”Vi har målat och renoverat skeppet i badlandet och satt dit nya vattenruschkanor som ersätter de gamla”
Victor Jerner, Böda Sand
Annons

Personalbyn har inför sommaren byggts ut med 23 nya, fräscha rum och tillhörande faciliteter.

– Vi har målat och renoverat skeppet i badlandet och satt dit nya vattenruschkanor som ersätter de gamla. I kvarter fem har vi installerat nya elstolpar och fixat nya vägar och utspritt över hela området har vi förstärkt belysningen. Dessutom har vi fixat en ny lekplats i stugområdet, den tredje satsningen på barnens stora favoriter på kort tid efter både Böddes lekpark vid centrum och Havis lekpark på vår norra del, säger Victor Jerner.

Skeppet i badlandet har renoverats och målats och nya vattenruschkanor ersätter de gamla.
Skeppet i badlandet har renoverats och målats och nya vattenruschkanor ersätter de gamla.Foto: Pressbild

På stranden kommer Böda Beach Center få en uppgradering med större matalternativ och dryckesalternativ.

Varje fredag under vecka 26-32 anordnas golftävlingar av Böda Sand GK. Sveriges bästa kickbike-åkare, Isak Huddén kommer till YouthCamp på Böda Sand vecka 27 när det är dags för kickbike-läger. 13:e till 15:e juli kommer JumpYard, landets största trampolinpark, till YouthCamp på Böda Sand för att hålla i shower och tävlingar för alla hoppsugna barn och ungdomar.

För de som vill njuta lite extra när sommaren börjar gå mot sitt slut anordnas Familjeveckan vecka 32. Den 25-27 augusti arrangeras Böda Sand Jump for Hope, en ponnyhoppning med klasserna LE-LA.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons