Annons

Öländsk chef slog 20-årig tjej på rumpan: ”Maffig hand” – ”Inte pedofil”

Öländsk chef på krogen – kraftigt slag och ”äckligt kläm” på tjejens rumpa. Reagerade kraftfullt: ”han kunde ha varit hennes pappa”.
Nu åtalas ölänningen för sexuellt ofredande.
Kalmar/Mörbylånga kommun • Publicerad 17 mars 2023 • Uppdaterad 22 mars 2023
Genrebilder: Maffig hand på dansgolv.
Genrebilder: Maffig hand på dansgolv.Foto: pitanga_cherry

Det var en lördagsnatt på Krögers, 13 november, som situationen ägde rum. Den 20-åriga tjejen från Kalmar dansade med två vänner när en man slog till hennes rumpa. Mannen är i 40-årsåldern, från Mörbylånga kommun och har en chefstjänst.

”NN kände "en maffig hand" mot rumpan och upplevde det inte som att mannen råkade röra henne”.

Annons

Hon stod på sig och sa ifrån. Mannen sa då förlåt och att det inte var meningen.

”NN konfronterade mannen om att han kunde ha varit hennes pappa, mannen sa då att han inte är pedofil.”

Hon och vännerna knuffade mannen och en vakt rykte in.

20-åriga tjejen kände sig förnedrad: ”NN uppgav att mannen inte hade något med hennes kropp att göra, NN bestämmer själv om någon ska ta på henne”.

”Ja, det kan ha hänt att jag tagit någon på rumpan då jag är singel och är ute för att hitta en tjej”
Ölänningen till polis på plats vid Krögers.

Öländske 40-åringen är nu åtalad för sexuellt ofredande, för att ha kränkt 20-åringens integritet. Hon yrkar på 10 000 kronor i skadestånd.

På platsen sa mannen till polis att "Ja, det kan ha hänt att jag tagit någon på rumpan då jag är singel och är ute för att hitta en tjej”.

Han förnekar dock brottet och i förhör efteråt säger han att det är trångt på dansgolvet men att han inte går runt och tar på folk. Samtidigt konstaterar han att anklagelserna är inget en tjej bara hittar på och han förstår hennes sida av situationen: ”Han är tagen av anklagelserna och mår väldigt dåligt över detta”.

Här saknas innehåll

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons