Annons

Ölandsföretag prisas för årets prestation – ”Väldigt hedrande”

Ölandsmäklaren prisas för årets prestation efter att ha sålt flest antal objekt i snitt per mäklare under 2020.
Öland • Publicerad 16 september 2021
Ölandsmäklaren har vunnit priset Årets prestation på galan Guldhemmet.
Ölandsmäklaren har vunnit priset Årets prestation på galan Guldhemmet.

Idag anordnas galan Guldhemmet av Hemnet som prisar framstående insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen under det gångna året.

Ölandsmäklaren har vunnit priset ”Årets prestation - mäklarföretag” eftersom de är mäklarföretaget med minst två kontor som har sålt flest antal objekt i snitt per mäklare under 2020.

Annons

– Det är väldigt hedrande och jättekul att vi från lilla Öland kan vara så duktiga. Den här utmärkelsen är till hela företaget, vi hade inte lyckats sälja så bra om vi inte hade varit ett så bra team.

Vad är framgångsreceptet?

– Många mäklare jobbar var och en för sig men vi jobbar som ett team och delar upp arbetet mellan varandra. Utmärkelsen är ett gott betyg på vårt sätt att arbeta.

Ölandsmäklaren har sex anställda och tre kontor på Öland.

– Vi planerar att utöka med ytterligare en mäklare nästa år.

Bostadsbranschen har fått ett rejält uppsving under pandemin med stor efterfrågan på främst fritidshus.

– När pandemin kom så var det ingen som trodde att det skulle bli den här vändningen men det är stor efterfrågan på fritidshus. När folk inte kunde resa som förut så har de tittat på boenden i Sverige och då är Öland omtyckt.

– Även vi har märkt att det har varit jättemycket folk på Öland i år och även på våra visningar. Vi säljer nästan alltid objektet efter en visning och i våras var det även många som köpte innan visning.

Tror du utvecklingen håller i sig?

– Det pratades om att det skulle vika av i augusti men så länge som räntan fortsätter att vara såhär låg och läget är som det är i landet så tror jag att efterfrågan på fritidshus även fortsättningsvis kommer vara stor.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons