Annons

Öland Mat- & Musikfestival hoppas rekordmånga vill sjunga in sommaren med Caroline af Ugglas

Öland Mat- & Musikfestival och Caroline af Ugglas hoppas rekordmånga vill vara med och sjunga in sommaren under invigningen.
BORGHOLM • Publicerad 24 maj 2019
Öland Mat- & Musikfestival och Caroline af Ugglas hoppas att rekordmånga vill sjunga in sommaren under festivalens invigning den 27 juni.
Öland Mat- & Musikfestival och Caroline af Ugglas hoppas att rekordmånga vill sjunga in sommaren under festivalens invigning den 27 juni.Foto: ARKIV

Tillsammans med artisten och körledaren Caroline af Ugglas bjuder Öland Mat- & Musikfestival in körer från hela Sverige och alla andra sångsugna, till att vara med på invigningen den 27 juni. De hoppas att rekordmånga vill vara med och sjunga in sommaren.

– Alla tillfällen att sjunga i kör är bra tillfällen. Alla kan lära sig sjunga, även om man tror att man sjunger fult eller falskt. Jag ser jättemycket fram emot det här och hoppas att så många som möjligt tar chansen att sjunga in sommaren tillsammans. Det kommer bli en otroligt häftig stämning på torget, säger Caroline af Ugglas i pressmeddelandet.

Annons

– På andra ställen sjunger man ju in våren, men här på Öland är det en annan årstid som är allra mest speciell så varför inte sjunga in sommaren? För oss var det en självklarhet att inviga Öland Mat- & Musikfestival med denna nya tradition. Jag räknar med att vi kommer slå världsrekord!, säger festivalgeneral Pelle Aldestam i pressmeddelandet.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons