Annons

Nostalgigård med allt du behöver och lite till

Cecilia Andersson är glad när hon tar emot i den nyöppnade storloppisen Nostalgigården i Färjestaden.
Färjestaden • Publicerad 23 juni 2021
Cecilia Andersson är butiksansvarig i den nyöppnade storloppisen Nostalgigården i Färjestaden.
Cecilia Andersson är butiksansvarig i den nyöppnade storloppisen Nostalgigården i Färjestaden.Foto: Maria Wiell

– Vi har verkligen bästa läget här, vi kommer att synas för dem som kommer över bron och vi ligger granne med turistbyrån, säger Cecilia Andersson.

Hon är butiksansvarig för den nyöppnade storloppisen Nostalgigården där den som söker kan hitta allt och lite till från olika tidsåldrar. Vackert, nästan nytt, annat lite mer slitet men med charmen kvar i form och detaljer.

Annons

– Vi samarbetar med Auktionskammaren Sydost och vi köper även in dödsbon. Men vi tar inte emot några saker här på plats, säger Cecilia Andersson som är en av fyra delägare.

I den stora lokalen vid Träffpunkten är det fullt på golv, bord och bänkar med allt som kan tänkas, även en hörna med kläder. I ett litet sidorum finns verktyg och maskiner.

– Vi som arbetar med detta har erfarenheter från både antikvärlden som second hand och loppis så vi känner oss hemma med sådant här, säger Cecilia.

Än så länge har det inte kommit upp några skyltar men inom några veckor skall det bli synligt från långt håll var Nostalgigården finns.

Nostalgigården vid Träffpunkten i Färjestaden innehåller allt och lite till, alltsammans till salu för priser från högt till lågt.
Nostalgigården vid Träffpunkten i Färjestaden innehåller allt och lite till, alltsammans till salu för priser från högt till lågt.Foto: Maria Wiell
Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons