Annons

Närodlat, majslabyrint och löktavla lockar besökare till Ventlinge

Den stora halmklädda ladan öppnade upp tidigt för säsongen och är öppen hela hösten. Gårdsbutiken håller öppet som vanligt.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Ventlinge • Publicerad 24 september 2023
Närodlat finns vid Norrgårdens grönsaker.
Närodlat finns vid Norrgårdens grönsaker.Foto: Privat

Norrgården är ett populärt besöksmål under skördefesten. Här finns alltifrån konst, konsthantverk till stora mängder grönsaker och andra lokalproducerade produkter. Årets majslabyrint kan man besöka när man vill. På fredagskvällen den 29 september är labyrinten upplyst ända fram till midnatt.

Norrgårdens personal framför traditionellt baletten Svansjön under fredagskvällen, vilket brukar vara uppskattat av besökarna.

Annons

Lina Petersson Korch med personal finns på plats mellan 27 september till 1 oktober för att servera enklare mat, grillad korv och fika.

Löktavlan som skapats av Theo Janson finns att beskåda intill Norrgården.

Kostnadsfri parkering finns för husbilar och husvagnar.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons