Annons

Musikfest när Håkan Hellström spelar på Fredriksskans

Håkan Hellström kommer med kappsäcken full av soul, gnistrande ackord och blänkande dansskor till Fredriksskans i Kalmar.
Kalmar • Publicerad 10 juli 2023
Håkan Hellström spelar på Fredriksskans i Kalmar 14 juli.
Håkan Hellström spelar på Fredriksskans i Kalmar 14 juli.Foto: Alexander Jensen

Den 14 juli kommer stämningen vara på topp när Håkan Hellström intar scenen. Han är en sångare och låtskrivare som, sedan sitt första album, etablerat sig som en av Sveriges populäraste och mest kritikerrosade artister.

Håkan Hellström inledde sin musikkarriär i grupperna Broder Daniel och Honey Is Cool innan han debuterade som soloartist år 2000 med albumet Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Annons

Göteborgaren har bland annat vunnit olika kategorier av Grammis och Rockbjörnen, men även priset ”Årets Göteborgare” och andra priser i sin karriär. Hellströms texter behandlar ämnen som kärlek, vemod och utanförskap, och låtarna utspelar sig ofta i Göteborgsområdet där också flera av hans musikvideor är inspelade.

När Håkan Hellström håller konsert vet man att det kommer bli musikfest! Turnén sträcker sig från Piteå i norr till Helsingborg i söder.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons