Annons

Många nyheter inför årets tjejkväll i Färjestaden

Det är fjärde året när Tjejkvällen anordnas i Färjestaden, sista torsdagen i mars. Flera nyheter kommer att finnas under kvällen.
Färjestaden • Publicerad 21 februari 2019 • Uppdaterad 13 mars 2019
Planeringen inför årets tjejkväll har kommit långt. Torsdagen den 28 mars mellan klockan 18 och 21 blir det liv och rörelse när tjejer, kvinnor, damer och tanter bjuds in till Färjestadens tjejkväll. Kvällen planeras av Jenny Thiman, Åsa Bigelius och Therese Wahlgren-Sundén.
Planeringen inför årets tjejkväll har kommit långt. Torsdagen den 28 mars mellan klockan 18 och 21 blir det liv och rörelse när tjejer, kvinnor, damer och tanter bjuds in till Färjestadens tjejkväll. Kvällen planeras av Jenny Thiman, Åsa Bigelius och Therese Wahlgren-Sundén.Foto: Malin Edeborg

De tre tidiga åren har det blivit succé, när företagen i Färjestaden tillsammans med Ölandsbladet har bjudit in tjejer, kvinnor, damer och tanter till en alldeles egen kväll. Årets upplaga går av stapeln den 28 mars.

Precis som tidigare startar kvällen med en modevisning på Hotel Skansen, där många klädbutiker medverkar, säger Jenny Thiman på Ölandsbladet.

Annons

Förutom de många butikerna och restaurangerna som håller öppet under kvällen kommer en uppvisning av självförsvar att finnas på Ölands köpstad tillsammans med bland annat yoga och trubadurmusik. Det blir också tillfälle under kvällen att besöka Färjestadens egen tatuerare.

Nyheterna inför året är flera, men också sådant som är väl beprövat sedan tidigare. Till det hör Toyotas service med transporter mellan de olika företagen och näringsställena.

– Det har blivit allt populärare och i år blir det fasta hållplatser på flera olika håll.

Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons