Annons

Man hittad: Försvunnen äldre man hittad efter sökinsats

Flera polispatruller letar efter en äldre man som försvunnit på norra Öland. Strax före 14.00 meddelade anhöriga att mannen är hittat och att han mår bra.
Löttorp • Publicerad 1 april 2020
Polisen letade efter en försvunnen man på norra Öland. Mannen återfanns senare vid god vigör.
Polisen letade efter en försvunnen man på norra Öland. Mannen återfanns senare vid god vigör.Foto: Michael Ståhl

Vid lunchtid larmades polisen om att en man i 90-årsåldern varit försvunnen sedan i morse. Flera polispatruller ingår i det pågående sökarbetet.

– Vi har en man som försvunnit och det är norr om Löttorp, det är den information jag kan ge i nuläget, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral.

Annons

En anhörig till den försvunne har lagt ut ett meddelande på Facebook där det sägs att mannen har varit ”borta sen tidig morgon och vi har letat men utan framgång.”

”Så ser ni en äldre farbror som är tunt klädd så hör av er”, sägs det vidare.

Strax före 14.00 gick samme anhörig ut med ett nytt meddelande på Facebook där han meddelade att den äldre mannen var hittat och att han mår bra.

”Ville bara tala om att han är hittad och han är vid God hälsa. Tack alla.”

Michael StåhlSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons