Annons

Magnus Carlsson på julturné: 10-årsjubileum för Änglarnas tid

När en av landets mest folkkära artister gör sig redo för julturné gör han det med besked: handplockade musiker ramar in kvällen som bjuder på allt från klassiska till moderna jullåtar.
Algutsrum • Publicerad 5 december 2022
I somras besökte Magnus Carlsson Högby kyrka. Den 11 december är han tillbaka på Öland igen, då bjuder han på julkonsert i Algutsrums kyrka.
I somras besökte Magnus Carlsson Högby kyrka. Den 11 december är han tillbaka på Öland igen, då bjuder han på julkonsert i Algutsrums kyrka.Foto: Joacim Andersson

Grunden i konserterna är dock alltid ett axplock från hans fem toppsäljande julalbum. Under årets turné bjuds det traditionsenligt även på helt nyskriven julmusik. Den 11 december återkommer Magnus Carlsson till Algutsrums kyrka. Han har upprepade gånger getts epitetet ”Kungen av jul” i media. För tionde året är det nu åter dags för Magnus Carlsson att ge sig ut på en rikstäckande turné med sin omåttligt populära julkonsert ”Änglarnas Tid”. En konsert som år efter år spelats för fulla hus både i Sverige och utomlands.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons