Annons

Magnus Bergman förvandlar restaurang till musikklubb – ”En del förändringar”

I sommar kommer Magnus Bergman att driva pensionatet Alvargården i Kastlösa.
– Att vi brinner för mat och musik kommer att göra Alvargården till en inspirerande oas i sommar, säger musikern.
Kastlösa • Publicerad 30 januari 2019
Magnus Bergman kommer bland annat dra igång musikklubben ”Little Big Pink Summer Club” på Alvargården denna sommar.
Magnus Bergman kommer bland annat dra igång musikklubben ”Little Big Pink Summer Club” på Alvargården denna sommar.Foto: Alexander Jensen

Tillsammans med kocken Patrik Gustavsson är tanken att Magnus Bergman ska sätta sin egen prägel på sommarens tillställningar. Han kommer dra igång musikklubben ”Little Big Pink Summer Club” och en av de största förändringarna är att de ska utöka med mer livemusik. Några kvällar i veckan drar klubben igång och utgår från olika koncept. Ett av dessa koncept tar inspiration från Woodstockfestivalen som i år firar 50 år. De kommer ha ett husband, men även ta in gästartister som sjunger låtar från den tiden.

– Som till exempel Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Led Zeppelin, Joe Cocker, The Band med flera. Vissa kvällar blir det vanliga konserter med originalartister, säger Magnus Bergman.

Annons

Men trots att en del förändringar kommer ske menar Magnus att det ändå är viktigt att Alvargårdens trogna publik och återkommande gäster känner igen sig.

– Vissa saker kommer att vara som förut och en del förändringar kommer att ske, men jag är övertygad om att det enbart kommer att tas emot positivt.

– Det finns en underbar trädgård här och vi vill skapa en miljö för folk att verkligen kunna stanna upp och njuta, säger Magnus som även ser stora möjligheter att utveckla bistrodelen.

Natalia JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons