GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

LARM: Började brinna i villa – grannarna kom till undsättning

Det började brinna utanför en kamin, men grannar kom till undsättning och lyckades släcka innan räddningstjänsten kom fram.
Djupvik • Publicerad 22 januari 2023 • Uppdaterad 23 januari 2023
Det började brinna i ett hus i Djupvik. Bilden är från ett annat sammanhang.
Det började brinna i ett hus i Djupvik. Bilden är från ett annat sammanhang.Foto: Arkiv

Klockan 17.06 på söndagen kom ett larm om en villabrand i Djupvik. Det hade börjat brinna utanför en kamin, men det var släckt när räddningstjänsten kom till platsen.

– Några grannar hade kommit och hjälpt de boende att släcka branden innan den blev fullt utvecklad. Men räddningstjänsten är på plats och kontrollerar, sade Jakobina Fredskov, på Trygghets- och larmcentralen.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.