GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Trafikolycka: Bil körde i diket – orsakade stopp på väg 136

En singelolycka har inträffat och trafiken är avstängd i båda riktningarna på väg 136.
Öland • Publicerad 23 september 2022 • Uppdaterad 26 september 2022
Foto: Michael Ståhl

Klockan 13.47 fick räddningstjänsten rycka ut efter larm om en singelolycka med personbil vid väg 136 i södra Bårby. Det är en personbil som har kört av vägen och in i en elstolpe.

– Räddningstjänsten stänger initialt av vägen i båda riktningarna under arbetet, säger Viktoria Björkman, från Trygghets- och larmcentralen och berättar att ingen har behövt uppsöka vård med ambulans.

Polisen har upprättat en anmälan gällande vårdslöshet i trafik. Den unga kvinnan som körde bilen tros ha somnat bakom ratten.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.