Annons

Hembakat på Horvans bokcafé och b&b

Sedan sommaren 2018 har Horvan i Högsrum haft öppet med bokcafé och b&b. Anna Runberger hade tittat på huset tidigare och när hon såg att det var till salu så kändes det helt rätt.
Högsrum • Publicerad 25 september 2023 • Uppdaterad 26 september 2023
Horvans bokcafé och b&b i Högsrum är öppet under skördefesten. Här finns begagnade och nya böcker tillsammans med en hel del annat.
Horvans bokcafé och b&b i Högsrum är öppet under skördefesten. Här finns begagnade och nya böcker tillsammans med en hel del annat.Foto: Privat

– Jag älskar böcker och bakning. Allt som serveras här är hembakat, saften är hemgjord och marmelader likaså, säger Anna.

”Allt som serveras här är hembakat, saften är hemgjord och marmelader likaså”
Anna Runberger

Böckerna är en blandning av begagnade och nya. Urvalet av nyinköpta böcker är väldigt subjektivt. I butiken finns även pappersvaror, porslin och lite textilier som plädar och stickat, och även kort och hantverk från lokala konstnärer.

Annons

– Jag försöker läsa och läsa om så mycket jag kan för att kunna köpa in det som passar och rekommendera titlar till besökarna.

Under skördefesten är Horvans bokcafé och b&b öppet och under lördagen kommer Fröken Irmas på besök för att sälja sina retrokläder för stora som små.

Här saknas innehåll

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons