Annons

Fullt ös under första allsångskvällen

Det bjöds på strålande sol och mycket publik när Allsång på Skansen nu äntligen är igång för sommaren. Med ett blandat startfält tror Therese Wahlgren Sundén på en fortsatt succé.
Färjestaden • Publicerad 12 juli 2018
Många var på plats för att se årets premiär av Allsång på Skansen
Många var på plats för att se årets premiär av Allsång på SkansenFoto: Emelie Nordquist

Det blev en kaxig start för Allsång på Skansen när Therese Wahlgren Sundén rev av en omskriven version av ”Lena Anthem” till ”Jag kallas TW” utan skor.

– Det kanske var något för kaxigt, sa Therese efter låten när hon äntrade scenen.

Annons

Premiären för Allsång på Skansen stod på schemat i onsdags kväll och likt tidigare år var det Therese Wahlgren Sundén som höll i taktpinnen. Kvällen bjöd på ett blandat startfält med dansbandskungen Lasse Trofast, svängig jazz från bandet Stockholm Rythm'n and Brass, syskonparet Elian och Elisia och geologen Jan Mikaelsson var där för att prata om varför Öland såg ut som de idag gör.

– Det är kul att man får en sådan unik mix, säger Therese.

Allsången fortsätter varje onsdag kväll i fem veckor, i år med en extra insatt kväll under Färjefesten den åttonde augusti.

– Det är precis som vanligt, fast det blir bara bättre.

Emelie NordquistSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons