Annons

Du har väl upptäckt Ölandsbladet ”på rediit”!?

Inget är så bra utan att det kan göras ännu bättre. Inte ens Ölandsbladet.
Öland • Publicerad 18 januari 2024 • Uppdaterad 26 januari 2024
Ölandsbladet hade 2023 nästan 15 miljoner sidvisningar. Papperstidningen är numera bara ett ben för ”Bla't”. Upptäck våra tv-sändningar, filmklipp och bildspel om du inte redan gjort det!
Ölandsbladet hade 2023 nästan 15 miljoner sidvisningar. Papperstidningen är numera bara ett ben för ”Bla't”. Upptäck våra tv-sändningar, filmklipp och bildspel om du inte redan gjort det!Foto: Ölandsbladet

Ölandsbladet i den traditionella pappersformen är en perfekt vän vid frukostbordet. Vi är många som älskar att bläddra oss fram till de där nyheterna vi berörs av.

Men om du inte redan har upptäckt det, så kan du få ännu så mycket mer genom Ölandsbladets digitala kanaler.

Annons

På vår webb, www.olandsbladet.se, så kan du förstås läsa samma text som i papperstidningen, men oftast göra det lite tidigare. Ölandsbladet har idag personal i tjänst dygnet runt, för att serva dig med nyheter direkt när det händer.

Medan det i papperstidningen får plats med två-tre bilder, så kan du på webben se 10, 20 eller till och med 50 bilder från samma arrangemang eller händelse.

Till detta kan du även se tv-klipp från våra journalister. Eller höra poddradio.

Livesport är vårt senaste tillskott på webben. Tillhörde du någon av de tusentals som följde Paifcupen via Ölandsbladets webb? Verkligen häftigt att se våra öländska tjejer och killar i live-sänd tv och till detta kommentering av Ölandsbladets reportrar och experter från ön.

Kort sagt, jag vill bara tipsa dig om att Ölandsbladet idag är en bra papperstidning, men att vi också erbjuder så mycket mer som du borde testa på.

Peter Boström

Chefredaktör

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons