Annons

Dags för Glömminges lilla julmarknad

Glömminge föreningshus anordnar Glömminge julmarknad den 2 december i samarbete med Emm’s café, det har gjorts sedan 2021. Tidigare år har det varit julmarknad men med annan arrangör.
Glömminge • Publicerad 1 december 2023
Julmarknaden i Glömminge äger rum i föreningshuset den 2 december.
Julmarknaden i Glömminge äger rum i föreningshuset den 2 december.Foto: Maria Wiell

Till årets julmarknad deltar ett tiotal utställare. Det kommer att finnas julblommor och kransar, honung, hembakat, kalvdans, ostkaka, fårskinn, julprydnader, stickade tröjor, hemvävt och keramik. Christina Sunde’n är en av alla deltagare som finns på plats, hon visar encaustic art. Hemstickade strumpor säljs till förmån för ALS-forskningen. GAIF finns på plats och grillar korv, de har även försäljning av bingolotter. Julig fika säljs av Emm´s café.

”Vi kommer att ha loppis med julsaker och lotteri för att få in pengar till fortsatt renovering av Föreningshuset.”
Karin Brynielsson

– Vi kommer att ha loppis med julsaker och lotteri för att få in pengar till fortsatt renovering av Föreningshuset. Nu är det scenen som renoveras, säger Karin Brynielsson.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons